Σας έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό? Μην ανησυχείτε! Ένα κομμάτι ξερό ψωμί θα σας δώσει τη λύση! Pίξτε το μέσα στην κατσαρόλα που μαγειρεύετε και αφήστε το για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, πετάξτε το και προσθέστε λίγο νερό. Mε αυτόν τον τρόπο, θα απορροφηθεί μεγάλη ποσότητα αλατιού.
Αν δεν έχετε ξερό ψωμί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πατάτα. Καθαρίστε την, ρίξτε τη στο φαγητό και βγάλτε την αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Aν, μάλιστα, βάλετε 2-3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα 4, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου