Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κάποιες πληροφορίες για τα όνειρά σας


Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στα όνειρα, είναι πρόσωπα υπαρκτά, τα οποία είτε τα γνωρίζουμε, είτε τα έχουμε δει κάποια στιγμή στη ζωή μας και δεν τα θυμόμαστε. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, το οποίο ονειρεύεται και ασπρόμαυρα.
Εάν δούμε κάτι συγκεκριμένο στο όνειρό μας, δεν σημαίνει πως αυτό πρόκειται να αποκτήσει κάποια σχέση με την ίδια την πραγματικότητα. .Η εξαίρεση σ' αυτό είναι γνωστή ως συνειδητό  όνειρο κατά το οποίο το άτομο συνειδητοποιεί ότι ονειρεύεται και συχνά είναι σε θέση να αλλάξει το ονειρικό του περιβάλλον και να ασκήσει έλεγχο σε διάφορες πτυχές του ονειρικού περιεχομένου.

Τα όνειρα δεν πρέπει να λαμβάνονται ως τα πραγματικά αισθήματα του συνειδητού μυαλού αλλά ως ένα "παράθυρο" στο υποσυνείδητο, προσφέροντας προτεινόμενες λύσεις για ένα πρόβλημα του συνειδητού κόσμου του ατόμου.

Εξωτερικά ερεθίσματα ,συνήθως ήχοι, που λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο γύρω μας ενώ κοιμόμαστε, μπορούν να ενσωματωθούν και στα όνειρά μας.

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως βλέπουν περισσότερες από μία φορές το ίδιο όνειρο.

Τα ζώα ονειρεύονται όπως οι άνθρωποι .Μετά από ειδικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί πάνω στα εγκεφαλικά κύματα των ζώων, έχει παρατηρηθεί πως και αυτά μπορούν να ονειρευτούν

Τα περισσότερα   πρόσωπα που συμμετέχουν στα όνειρα ενός άντρα είναι άλλοι άντρες, ενώ  στις γυναίκες από την άλλη, τα φύλα των προσώπων μοιράζονται ισόποσα.

Πηγές: Wikipedia/newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου