Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ Η ΛΥΣΗ!



Για να απαλλαγείτε γρήγορα από τη δυσάρεστη οσμή.  Τρίψτε τα πόδια σας με ένα πανάκι βουτηγμένο σε βότκα.. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν θα είναι  θεαματικά και… «μυρωδάτα». Αυτή τη διαδικασία πρέπει να την κάνετε πρωί και βράδυ.
Επίσης την ίδια δουλειά κάνει και  το οινόπνευμα. 
Η βότκα περιέχει αλκοόλ που είναι αντισηπτικό και δημιουργεί ξηρότητα, οπότε καταστρέφει τους μύκητες και τα βακτήρια που ευθύνονται γι’ αυτές τις απαίσιες μυρωδιές, καταπολεμώντας παράλληλα την υγρασία που ευνοεί την ανάπτυξή τους. Πλέον δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, τα πόδια σας θα είναι μυρωδάτα.

Τα πόδια για να μην μυρίζουν άσχημα θέλουν πλύσιμο, αν τα πλένετε δυο φορές την ήμερα καλά τότε θα δείτε διαφορά. Η κακοσμία είναι αποτέλεσμα του ιδρώτα στα πόδια και μαζεύονται στα παπούτσια βακτηρίδια που προκαλούν και τη δυσάρεστη οσμή, οπόταν μη τα παραμελείτε....
Τα παπούτσια επίσης θέλουν καθάρισμα συχνό. Τα μεν πάνινα μπορείτε να τα πλύνετε και στο πλυντήριο, όσο για τα δερμάτινα ή πλαστικά, βγάλτε τον πάτο και καθαρίστε τον!
Μια λύση είναι επίσης ,το βράδυ να βάζετε λίγο βαμβάκι με βότκα ή οινοπνευμα μέσα στο παπούτσι και το πρωί θα μοσχοβολάνε!!!!!
πηγή:sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου