Υλικά για 2-4 άτομα
4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
ρίγανη
αλάτι - πιπέρι
λάδι
2 λεμόνια
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και ριχνουμε τις μπριζόλες ,τις γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες ,τις βάζουμε στα πιάτα και προσθέτουμε το λεμόνι.
Aν θέλουμε προσθέτουμε αγγούρι και ντομάτα σε φετούλες με λίγο ρίγανη!
καλή όρεξη
4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
ρίγανη
αλάτι - πιπέρι
λάδι
2 λεμόνια
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και ριχνουμε τις μπριζόλες ,τις γυρίζουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες ,τις βάζουμε στα πιάτα και προσθέτουμε το λεμόνι.
Aν θέλουμε προσθέτουμε αγγούρι και ντομάτα σε φετούλες με λίγο ρίγανη!
καλή όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου