Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΣΝΙΤΣΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ


Υλικά

Ένα στήθος από κοτόπουλο, 3 φρυγανιές,1 αβγό, ½ φλιτζάνι αλεύρι, ½ αλάτι,  πιπέρι.





Εκτέλεση...

Κόβετε το  στήθος του κοτόπουλου σε λωρίδες, τις αλατοπιπερώνετε και τις περνάτε από το αλεύρι.  Χτυπάτε το αβγό με 1 κουταλιά νερό. Βουτάτε τις λωρίδες του  κοτόπουλου στο χτυπημένο αβγό, τις στραγγίζετε και τις περνάτε από την τριμμένη φρυγανιά.

Τηγανίζετε τα φιλετάκια μέχρι να πάρουν χρυσόξανθο χρώμα. Αν θέλετε τρίβετε μόλις τα βάλετε στο πιάτο τρίβετε πάνω και λίγη παρμεζάνα και καλή όρεξη!!!!!.

Από τις συνταγές της κυρίας Στέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου