Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΑ 10 “ΨΕΜΑΤΑ” ΣΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ


Μη ξεχνάς ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσεις από την αρχή τη συμπάθεια της μαμάς, καθώς εκείνη θα επηρεάζει για όσο κρατήσει η σχέση σας τη γνώμη του μπαμπά.

Οι μπαμπάδες σε βλέπουν a priori πιο καχύποπτα και σε θεωρούν λαμόγιο/λέρα/λίγο για το κοριτσάκι τους. Μη στεναχωριέσαι. Και εσύ αύριο άμα έχεις κόρη θα είσαι εξίσου επιφυλακτικός απέναντι στους επίδοξους γαμπρούς. Θα έχεις την ευκαιρία να αναστρέψεις τη γνώμη του όσο προχωράει η ώρα.


ΨΕΜΑ 1. Ξεκινάς με τα τυπικά “χαίρομαι που σας γνωρίζω” .

ΨΕΜΑ 2 Η Άννα μου μιλάει συνέχεια για εσάς με τα καλύτερα λόγια”

ΨΕΜΑ 3 Κάνε ένα καμουφλαρισμένο κομπλιμέντο στη μητέρα, όπως ότι είναι πολύ νέα για να έχει τόσο μεγάλη κόρη.

ΨΕΜΑ 4 Πες πως βλέπεις ξεκάθαρα σε ποιον μοιάζει η Άννα Φυσικά, αυτά δεν θα τα πεις αν η μαμά της είναι μια υπερήλικη, υπέρβαρη κυρία.

ΨΕΜΑ 5 Θα επαινέσεις τη μαμά της για την τόσο όμορφη και ζεστή διακοσμηση του σπιτιού.


ΨΕΜΑ 6 Στο φαγητό θα δηλώσεις πως όλα φαίνονται πεντανόστιμα . Ακόμη και αν μπροστά σου βρίσκεται μια προκάτ σαλάτα μπαρμπα-Στάθης, ένα γκρι αρρωστημένο κρέας και κάτι που μοιάζει με πουρές.

ΨΕΜΑ 7 Ρώτησέ τον πατέρα της για τη δουλειά του, καθώς σε ενδιαφέρει πολύ το αντικείμενό του.

ΨΕΜΑ 8 Ζήτα να μάθεις πληροφορίες για τα χόμπι του και πες ότι σκεφτόσουν και εσύ να ξεκινήσεις ψάρεμα/ μαστορέματα/ κηπουρική/ μοντελισμό .

ΨΕΜΑ 9 Κράτα τη συζήτηση χαλαρή, φρόντισε η κατοχή μπάλας να είναι ισορροπημένη και μην ξεχνάς να επαινείς σε κάθε ευκαιρία ,την οικοδέσποινα για την εξαιρετική μαγειρική της .

ΨΕΜΑ 10 Στο τέλος, χαϊδεύεις και την οικογενειακή γάτα λέγοντας πόσο συμπαθητική είναι.

...........ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου