Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΚΟΛΟ ΥΓΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΑΓΛΑΙΑΣ

Λιώνουμε 150γρ.σοκολάτα κουβερτούρα και 60γρ.βούτυρο .Χτυπάμε στο μίξερ 2 αυγά με 100γρ ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι φαρίνα και τα ρίχνουμε στο μίγμα της λιωμένης σοκολάτας.

Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.
Το κέικ μας θα ψηθεί απ' έξω και μέσα θα παραμείνει υγρό .

1 σχόλιο:

  1. Τέλειο το γλυκό της Αγλαίας!Το φτιάξαμε και ήταν υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή