Σε μία λεκάνη κόβουμε ένα
κιλό μελιντζάνες σε κυβάκια, μεγέθους
ζαριού. Τις αλατίζουμε και και τις
αφήνουμε μια ώρα για να ξεπικρίσουν.
Σωτάρουμε σε μιά κατσαρόλα 3
χοντροκομμένα κρεμμύδια , προσθέτουμε
τις μελιτζάνες, αφού πρώτα τις ξεπλύνουμε
και τις στραγγίξουμε πολύ καλά. Επίσης
προσθέτουμε μισό φλυτζάνι μουσκεμένο
γλυκό τραχανά, 3 ποτήρια νερό, αλάτι και
πιπέρι.
Βράζουμε τα υλικά
προσέχοντας να μην κολλήσουν.
Αφού κρυώσει το μείγμα
προσθέτουμε 300 γραμμάρια φέτα και 3 αυγά
χτυπημένα και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε
τα φύλλα και τα τοποθετούμε ένα ένα στο
ταψί σουρωτά και τα λαδώνουμε. Στη βάση και
επάνω βάζουμε από 2 φύλλα, ανάμεσα φύλλο και
γέμιση . Ψήνουμε στους 200οC
πάνω-κάτω,για 40΄.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου