Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στραπατσάδα η αρχοντική



ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ Ή ΚΑΓΙΑΝΑΣ

Τρίβουμε 4 ντομάτες και τις βάζουμε σένα τηγάνι  με λίγο αλάτι και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Με παραλλαγές μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριές σε μικρά κομματάκια.

Μόλις στεγνώσουν προσθέτουμε λάδι  και σωτάρουμε για μερικά λεπτά.
Προσθέτουμε 6 αυγά ολόκληρα προσθέτουμε πιπέρι και αλάτι και ανακατεύουμε  να σπάσουν τα αυγά και να ψηθούν.
Καλή όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου